Eggheads: Question about numeric output...

Paul PaulE at Blueyonder.co.uk
Sun Aug 17 13:35:40 CST 2003


If its letters AND numbers, then it still sounds like you havent got
language files loaded...

Make sure the language files are either in the directory you run from,
or symlink them

-----Original Message-----
From: eggheads-bounces at eggheads.org
[mailto:eggheads-bounces at eggheads.org] On Behalf Of Rob W.
Sent: 17 August 2003 18:40
To: Eggdrop Discussion List
Subject: Re: Eggheads: Question about numeric output...


No, It's like in the main dcc chat line, no tcl scripts or nothing, it's
just the main help, then if I do /msg bot help, it /msg's me back and
says there is not help avaliable for that.

----- Original Message -----
From: "Paul" <PaulE at Blueyonder.co.uk>
To: "'Eggdrop Discussion List'" <eggheads at eggheads.org>
Sent: Sunday, August 17, 2003 12:33 PM
Subject: RE: Eggheads: Question about numeric output...


> Please explain a bit more... In what sitation does this happen? Is 
> this part of some module/script?
>
> -----Original Message-----
> From: eggheads-bounces at eggheads.org 
> [mailto:eggheads-bounces at eggheads.org] On Behalf Of Rob W.
> Sent: 17 August 2003 18:25
> To: eggheads at eggheads.org
> Subject: Eggheads: Question about numeric output...
>
>
> I'm not shure if i'm the only one having this problem, but frankly i 
> have never checked in to it untill now. I was just wondering why on my

> eggdrop it produces numeric output instead of the test message that 
> it's suppost to... Am I not loading a file right or something?
>
>
>




More information about the Eggheads mailing list