Eggdev: [Bug 387] The promble im having is that after i connect, after 6mins, the bot drops. Tried 10 times in a row, each time it droped out at 6mins. Not sure what the promble is. thanks.

bugzilla-daemon at tsss.org bugzilla-daemon at tsss.org
Tue Mar 2 16:52:52 CST 2004


http://www.eggheads.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=387





------- Additional Comments From nicker2000 at hotmail.com  2004-03-02 16:52 -------
Eggdrop v1.6.13 (C) 1997 Robey Pointer (C) 2002 Eggheads
[17:45] --- Loading eggdrop v1.6.13 (Tue Mar  2 2004)
[17:45] Listening at telnet port 3377 (all)
[17:45] Module loaded: dns
[17:45] Module loaded: channels
[17:45] Module loaded: server
[17:45] Module loaded: ctcp
[17:45] Module loaded: irc
[17:45] Module loaded: notes            (with lang support)
[17:45] Module loaded: console          (with lang support)
[17:45] Module loaded: seen
[17:45] Can't open gseen file, creating new database...
[17:45] gseen.mod v1.1.1 dev3 loaded.
[17:45] Module loaded: gseen
[17:45] Module loaded: blowfish
[17:45] Module loaded: assoc            (with lang support)
[17:45] Module loaded: wire             (with lang support)
[17:45] Module loaded: uptime
[17:45] Stats.mod v1.4.0 dev20 loaded.
[17:45] Module loaded: stats

[17:45] Userfile loaded, unpacking...
[17:45] === Nicker_: 6 channels, 1 users.




---then this happens

[17:51] Stats.Mod: Added Nicker_(*!nicker@*.optonline.net) to userbase.
[17:51] WARNING! No language selected! (getslang())
[17:51] * Last context: stats:userrec.c/169 []
[17:51] * Please REPORT this BUG!
[17:51] * Check doc/BUG-REPORT on how to do so.
[17:51] * Wrote DEBUG
[17:51] * SEGMENT VIOLATION -- CRASHING!


----everytime it add's me to the user data base, right before it crashes, i 
even timed out the program it turned out ot be excally 6mins, 360seconds on 
the crash.



------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug, or are watching the assignee.



More information about the Eggdev mailing list